Προστασία προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων BOXES OF WAR online store:


Συλλογή προσωπικών δεδομένων


Συλλέγουμε πληροφορίες κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, όταν δώσετε μια παραγγελία.Tα στοιχεία που ζητάμε είναι υποχρεωτικά και τα υπόλοιπα είναι προαιρετικά.

Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε προσωπικά δεδομένα,όπως: όνομα, διεύθυνση email, ταχυδρομική διεύθυνση και/ή τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Μπορείτε, ωστόσο, να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ανώνυμα και να πλοηγηθείτε ελέυθερα.

Σκοπός είναι να παρέχουμε την επιπλέον ασφάλεια που χρειάζεται ο καταναλωτής, όταν προτιμά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο έλεγχος πραγματοποιείται με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα για την χρήση διαδικτύου.


Χρήση Δεδομένων


Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα από τους παρακάτω σκοπούς:

 1. Για να βελτιώνουμε συνέχεια την χρήση της σελίδα μας, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτών.
 2. Για τη βελτίωση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις πληροφορίες και τα σχόλια που καταχωρείτε εσείς οι χρήστες και επισκέπτες.
 3. Για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας για την παροχή πληροφοριών καθώς και για την εύκολη επικοινωνία σε οποιαδήποτε στιγμή είναι απαραίτητο.
 4. Για την ολοκλήρωση συναλλαγών και παράδοσης των παραγγελιών. Τα στοιχεία σας, δεν δημοσιεύονται με κανένα τρόπο και παρέχονται μόνο τα απαραίτητα ώστε να φθάσει σε εσάς με ασφάλεια η παραγγελία σας μέσω συνεργάτη μας courier.
 5. Για την διοργάνωση διαγωνισμών, και ενημέρωση προσωπικά, αλλαγών της ιστοσελίδας μας αλλά και την παροχή νέων προιόντων.


Επεξεργασία ή διαγραφή στοιχείων του λογαριασμού σας


Σύμφωνα με το νόμο Ν. 2472/1997 και τον κανονισμό GDPR, ο εγγεγραμμένος χρήστης ή πελάτης του ιστότοπού μας έχει το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά του δεδομένα, που έχουμε συλλέξει και επεξεργαζόμαστε σύμφωνα με τα παραπάνω. Επίσης, έχει το δικαίωμα να ζητήσει διαγραφή των δεδομένων αυτών.

 • Για το δικαίωμα πρόσβασης ή διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (κάντε κλικ εδώ).
 • Για το δικαίωμα της φορητότητας, κάντε κλικ εδώ και ακολουθείστε τη διαδικασία.
 • Για το δικαίωμα στη λήθη (διαγραφή), κάντε κλικ εδώ και ακολουθείστε τη διαδικασία.

Σε περίπτωση που ο εγγεγραμμένος χρήστης ή πελάτης δεν έχει λάβει απάντηση στο αίτημά του, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 2107669638.

Αλλαγές στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων


Εφόσον επέλθει κάποια αλλαγή στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, βάση νομικής πρότασης (νομοθεσίας) είτε βάση νέων δεδομένων για την διατήρηση ηλεκτρονικού καταστήματος, θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τα νέα δεδομένα και με τη σειρά μας:

 1. θα ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα με τις αλλαγές,
 2. θα ενημερώσουμε την ημερομηνία τροποποίησης παρακάτω και/ή θα σας ενημερώσουμε μέσω της λίστας ειδήσεων.

  Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τη σελίδα αυτή για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα ισχύουν μόνο για τις πληροφορίες που συλλέγονται μετά την ημερομηνία της αλλαγής


Αποδοχή πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων


Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Έχετε τέλος την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και να γίνεται μέλη μας.

 • Τα μέλη της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 13 έτος της ηλικίας τους, καθώς και αν δεν έχουν ενηλικιωθεί κρίνεταιι απαραίτητη η γονική συναίνεση.


Η πολιτική αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 25/5/2018.