Οροι Χρήσης

Οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Πριν από τη χρήση της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάσετε και  να συμφωνήσετε με αυτούς. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και ην πολιτική προστασίας προσοπικών δεδομένων στην κατηγορία Privacy Policy.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας με τρόπο που να συνάδει με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από την πολιτική του καταστήματός μας.


Παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορέυεται οποιαδήποτε χρήση των δεδομένων της ιστιοσελίδας από τρίτους είτε για πωλισιακούς είτε για συκοφαντικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται αναδημοσίευση υλικού της ιστιοσελίδας μας, αντιγραφή στοιχείων, χρήση ονόματος της εταιρίας το οποίο νόμιμα έχει κατοχυρωθεί βάση νομοθεσίας στο Ελληνικό  επαγγελματικό επιμελητήριο.Κάθε προσπάθεια διώκεται νομικά. Τέλος εφόσον γίνει από μέρους μας κάποια χρήση στοιχείων τα οποία δικαιωματικά ανοίκουν σε τρίτους από αμέλεια μας, άμεσα ζητάμε την ενημέρωσή σας και προχωρούμε στις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις Διατηρούμε όλα τα δικαιώματά μας,εμπορικά σήματα και τρόπους επικοινωνίας.
 

Παραγγελίες και συναλλαγές

Η χρήση της ιστοσελίδας μας γίνεται με δική σας ευθύνη και μάλιστα εφόσον έχετε συμφωνήσει με τους όρους που σας παρέχουμε βάση της πολιτικής της εταιρίας μας. Είναι δική σας ευθύνη να μας παρέχετε αληθή στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν σε ομαλή διεξαγωγη, της χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, των ασφαλών συναλλαγών και στην παράδοση της παραγγελίας σας. Η παράδοση σε λανθασμένο χώρο ή πρόσωπο δεν καλύπτεται ούτε από εμάς όυτε και από τους συνεργάτες μας. Ο έλεγχος των συναλλαγών πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και βάση παραστατικών που μας παραχωρούνται από τους  χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που συνεργαζόμαστε, κατόπιν ελέγχου anti fraud.


Αλλαγές στους  Όρους & Προυποθέσεις

Εφόσον επέλθει κάποια αλλαγή στους όρους & προυποθέσεις βάση νομικής πρότασης (νομοθεσίας) είτε βάση νέων δεδομένων για την διατήρηση ηλεκτρονικού καταστήματος, θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τα νέα δεδομένα και με τη σειρά μας:

  1. θα ενημερώσουμε αυτή τη σελίδα με τις αλλαγές,
  2. θα ενημερώσουμε την ημερομηνία τροποποίησης παρακάτω και/ή θα σας ενημερώσουμε μέσω της λίστας ειδήσεων.